GULET CABIN CHARTER


GARANTERAS AVRESA CABIN UTHYRNINGAR    

                 PRISER & AVRESEDATUMBLUE CRUISE RUTTERVarje dag antalet människor som känner igen taggarna "Cabin Charter" och "traditionella trä Gulets" växer. Dessa taggar brukade vara en dröm för några i det förflutna och Medsail Holidays gjorde det verklighet för många. Bli en av våra "Blue Cruise" gäster och ansluta sig till oss, så att du också kan leva denna erfarenhet med Medsail helgdagar som gjorde det väl känt i hela världen.

 

Varje måndag, fredag, lördag, söndag och vi har garanterat avgång "Cabin Charters" från Kemer, Bodrum, Marmaris, North Dodekanesos, South Dodekanesos.

 

Cabin Charter är ett bra sätt att njuta av de vackra underverk av turkiska kusten och de grekiska öarna. Du kan välja att njuta av kryssningen på egen hand, med vänner eller familj och antalet hytter är upp till dig. Du behöver inte få en stor grupp tillsammans för att hyra en privat yacht för en segling semester. Du har möjlighet att njuta av en "Blue Voyage" tillsammans med en grupp av havsälskare från hela världen. Det är ett underbart sätt att träffa nya vänner från alla olika länder och kulturer.

 

Vi har 12 olika stuga charterprogram med garanterade avgångar.

I denna typ av charter, är det ganska svårt att ge namnen på de båtar i förväg eftersom bokningarna på dessa kryssningar är öppen fram till avresedagen. Båtarna fördelas enligt den senaste bokningsläget med rätt rummet fördelning.

 

Kabin charter drivs på traditionellt byggda träbåtar. De besättning motorseglare, som sträcker sig från 18 meter till 42 meter. Kapaciteten hos dessa båtar varierar från 4 till 12 dubbelhytter med egna badrum och de är tillräckliga för att rymma 8 till 20 personer på varje kryssning. De uppfyller alla standard säkerhetskrav och är utrustade med navigering, segling och matlagningsmöjligheter.