MedSail Holidays  är ett svenskt företag inom Blue Cruise och Yachtturism. Företaget har sitt kontor i  Stockholm och ägs av Savas Ozel. Savas har  sedan 1998 jobbat på dem mest kända och största Yacht Charterbolagen i Turkiet. Företaget är specialiserat på guletkryssningar, motoryacht och bareboat samt kryssningar för hela familjen längs Turkiet, Kroatien och Greklands kuster. MedSail erbjuder kryssningar mellan Bodrum och Antalya längs den Turkiska sydvästra kusten, kroatiska skärgården och grekiska öarna, skräddarsydda rutter för att passa både din tid och dina intressen, vare sig det är historiska platser, naturskönhet eller lantligt byliv.

 

Guletkryssningar ger en idealisk lyxig och fridfull miljö för affärsmöten, liksom en utmärkt bonusresa och PR-verktyg för företag som jobbar aktivt med human resource management och ser värdet och effektiviteten av teambuilding och arbetsglädje. MedSail Holidays AB är ett företag som erbjuder möjligheten att besöka attraktioner, göra utflykter och olika rutter efter era önskemål längs turkiska, kroatiska och grekiska kusten. Den sydvästra kusten i Turkiet är ett av de bästa områdena i världen för segling. Det underbara klimatet, fantastiska antika städer, utsökt mat och vänliga människor välkomnar alla till en perfekt semester - det berömda Blue Voyage.

 

Blue Voyage (cruising i sydvästra Turkiet) är ett av de mest avkopplande sätten att tillbringa sin semester. Det är en unik form av cruising och segling, ett äventyr som tar dig till tretusen år gamla magiska myter, under Medelhavets sol, i det turkosa kristallklara vattnet. Det är också ett utmärkt tillfälle att smaka på det utsökta turkiska köket samt äta färsk fisk.

En seglingssemester är det perfekta sättet att se det bästa av Turkiets Egeiska kust och Medelhavskusten. Många av de arkeologiska platserna är tillgängliga från havet och det turkosa vattnet är en sann glädje att bada i.